3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Energiverk


3M er samarbeidspartner med, og leverandør til, flere ledende energiverk i Norge og Europa. 3M har utviklet og produserer skjøter og endeavslutninger for de fleste kabler.

Hovedproduktene i sortimentet er skjøter og endeavslutninger for lav- og høyspenningskabler. Det er 3M som oppfant kaldkrympteknologien og som idag benyttes til å isolere og beskytte kabelskjøter og endeavslutninger. 3M kaldkrymp er kjent, over hele verden, for sin pålitelighet, holdbarehet over lang tid og for sine sikkerhetsmessige fordeler.

Produktsortimentet innholder også over 30 varianter av elektrotaper og mastiktaper for isolasjon og kabelskjøting, Scotchlok og vrihylser, merkesystemer og kabelrenseprodukter.

Produktsortimentet videreutvikles og kontrolleres av 3M's laboratorier i USA og Europa. I Norden har 3M teknisk service kompetanse som gir teknisk støtte og opplæring i montering.

Snarvei

Kontakt Kontakt

Telefon 06384

Finn forhandler Finn forhandler

Send nyhetsbrev Abonner på nyhetsbrev

Andre 3M sider

3M Kommunikasjon

3M Elektronikk

3M Oppmerking