3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Energiverk


3M er samarbeidspartner med, og leverandør til, flere ledende energiverk i Norge og Europa. 3M har utviklet og produserer skjøter og endeavslutninger for de fleste kabler.

Hovedproduktene i sortimentet er skjøter og endeavslutninger for lav- og høyspenningskabler. Det er 3M som oppfant kaldkrympteknologien og som idag benyttes til å isolere og beskytte kabelskjøter og endeavslutninger. 3M kaldkrymp er kjent, over hele verden, for sin pålitelighet, holdbarehet over lang tid og for sine sikkerhetsmessige fordeler.

Produktsortimentet innholder også over 30 varianter av elektrotaper og mastiktaper for isolasjon og kabelskjøting, Scotchlok og vrihylser, merkesystemer og kabelrenseprodukter.

Produktsortimentet videreutvikles og kontrolleres av 3M's laboratorier i USA og Europa. I Norden har 3M teknisk service kompetanse som gir teknisk støtte og opplæring i montering.

Snarvei

Kontakt Kontakt

Telefon 06384

Finn forhandler Finn forhandler

Send nyhetsbrev Abonner på nyhetsbrev

Andre 3M sider

3M Kommunikasjon

3M Elektronikk

3M Oppmerking