3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Untitled Document

Forskrifter og standarder


Er du ansvarlig for overholdelse av sikkerhetsforskrifter og spesifikke krav?

Inngangspartimatter

Handikapp lovgivningen (Fra England)
Oppfyller deres bygninger eller området kravene i handikapp forskriften fra 1996? Forskriften bestemmer at eierne av bygget og området har plikt til å sikre at deres bygninger med offentlig tilgang er fullt ut tilgjengelige for alle, og at de ikke har noen fysiske barrierer som kan hindre tilgang for handikappede personer. For å oppfylle kravene i forskriftene, tilbyr 3M gode produktløsninger.

NBS Specs (Fra England)
NBS Specs er spesifikasjoner for nasjonale byggstandarder tilgjengelig i et enkelt nedlastbart format som kan kopieres og legges til de spesifikasjonene som byggeiere (i England) forbereder.

Rengjøring og hygiene

Vibrasjonsforskrifter
Forskriftene for kontroll av vibrasjoner under arbeid krever at arbeidsgivere gjennomfører nødvendige tiltak for å forebygge at arbeidstakere utvikler skader forårsaket av eksponering for vibrasjoner under arbeid med utstyr, kjøretøy og maskiner.

Hva er Risiko Analysens Kritiske Kontrollpunkter?
HACCP er en metode for matvaresikkerhet som er basert på identifisering av kritiske kontrollpunkter under matvareproduksjon og dens forberedelses prosesser. Hvis disse kontrollpunktene etterfølges, vil HACCP forskriftene være en effektiv rettesnor, i praksis fra ”gård til tallerken” for å forbedre matvarekvaliteten og sikkerheten i alle ledd.

Skli- og avlastningsprodukter

Helse- og sikkerhetsforskrifter
Skli-, snuble- og fallulykker er i Europa av Helse og Sikkerhetsmyndighetene identifisert som den fremste årsaken til fravær over 3 dager innen alle sektorer fra tungindustrien til kontorarbeidsplasser.

Hvordan avlastningsmatter fungerer?
Arbeidstakere som står på harde gulv over lengre perioder opplever ofte følelsen av tretthet og ubehag. Dette kan reduseres vesentlig ved bruk av avlastningsmatter?

NBS Specs (Fra England)
NBS Specs er spesifikasjoner for nasjonale byggstandarder tilgjengelig i et enkelt nedlastbart format som kan kopieres og legges til de spesifikasjonene som byggeiere (i England) forbereder.

 

 
Aktuelle linker
Rengjøring og hygiene
Skli- og avlastningsprodukter
Vindusfilm

Kundeinformasjon
Hvor får jeg kjøpt
Kontakt oss