3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Untitled Document

Forskrifter og standarder


Er du ansvarlig for overholdelse av sikkerhetsforskrifter og spesifikke krav?

Inngangspartimatter

Handikapp lovgivningen (Fra England)
Oppfyller deres bygninger eller området kravene i handikapp forskriften fra 1996? Forskriften bestemmer at eierne av bygget og området har plikt til å sikre at deres bygninger med offentlig tilgang er fullt ut tilgjengelige for alle, og at de ikke har noen fysiske barrierer som kan hindre tilgang for handikappede personer. For å oppfylle kravene i forskriftene, tilbyr 3M gode produktløsninger.

NBS Specs (Fra England)
NBS Specs er spesifikasjoner for nasjonale byggstandarder tilgjengelig i et enkelt nedlastbart format som kan kopieres og legges til de spesifikasjonene som byggeiere (i England) forbereder.

Rengjøring og hygiene

Vibrasjonsforskrifter
Forskriftene for kontroll av vibrasjoner under arbeid krever at arbeidsgivere gjennomfører nødvendige tiltak for å forebygge at arbeidstakere utvikler skader forårsaket av eksponering for vibrasjoner under arbeid med utstyr, kjøretøy og maskiner.

Hva er Risiko Analysens Kritiske Kontrollpunkter?
HACCP er en metode for matvaresikkerhet som er basert på identifisering av kritiske kontrollpunkter under matvareproduksjon og dens forberedelses prosesser. Hvis disse kontrollpunktene etterfølges, vil HACCP forskriftene være en effektiv rettesnor, i praksis fra ”gård til tallerken” for å forbedre matvarekvaliteten og sikkerheten i alle ledd.

Skli- og avlastningsprodukter

Helse- og sikkerhetsforskrifter
Skli-, snuble- og fallulykker er i Europa av Helse og Sikkerhetsmyndighetene identifisert som den fremste årsaken til fravær over 3 dager innen alle sektorer fra tungindustrien til kontorarbeidsplasser.

Hvordan avlastningsmatter fungerer?
Arbeidstakere som står på harde gulv over lengre perioder opplever ofte følelsen av tretthet og ubehag. Dette kan reduseres vesentlig ved bruk av avlastningsmatter?

NBS Specs (Fra England)
NBS Specs er spesifikasjoner for nasjonale byggstandarder tilgjengelig i et enkelt nedlastbart format som kan kopieres og legges til de spesifikasjonene som byggeiere (i England) forbereder.

 

 
Aktuelle linker
Rengjøring og hygiene
Skli- og avlastningsprodukter
Vindusfilm

Kundeinformasjon
Hvor får jeg kjøpt
Kontakt oss