3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Untitled Document

Arkitekter


3M’s produktansvarlige vet hvordan du liker å arbeide. Når du spesifiserer materialer ønsker du den beste ytelse uten at de forringes på et for tidlig stadie. Med 3Ms produkter vil ditt design og særpreg opprettholdes.

Dine kunder forventer høy ytelse, holdbarhet og at det er kostnadseffektivt i bruk over lengre perioder. Vi taper ikke synet av et produkts visuelle påvirkning. Dette er hvorfor 3Ms produkter er tøffe og tiltalende.

Nomad™ Entrance Matting

3M™ Nomad™ Matter

Dårlig kvalitet på inngangspartimattene gjør at skitt og fuktighet tråkkes inn i bygningen. Dette gir et dårlig inntrykk, øker risikoen for ulykker og sliter unødvendig på øvrige gulvflater. Når rullestoler passerer inngangspartiet, er det behov for en minst to meter lang matte for å fjerne fuktigheten. En matte på nærmere 6 meter er påkrevd for effektivt å håndtere fjerning av skitt og fuktighet fra fottrafikken.

Safety-Walk™ Underfoot Safety

3M™ Safety-Walk™ Produkter

Reduser risikoen for skli-, snuble- og fall ulykker med Safety Walk™ sklisikringsprodukter. De holder erstatningskravene og forsikringspremiene nede.

Scotch-Brite™ Cleaning

3M™ Scotch-Brite™ Rengjøringsprodukter

Deres bygning får et redusert rengjøringsbehov hvis skitt og fuktighet fanges opp tidlig i inngangspartiet. Når du rengjør med Scotch-Brite™ rengjøringsprodukter sparer du både tid og penger. De er utviklet for å holde lenge, arbeide effektivt og gi et optimalt rengjøringsresultat.

Entrance matting can save you money

Forskrifter og standarder

3M tilbyr verdifull ekspertise og treningsmateriell for våre produkter. Dette er omfattende informasjon til de som er ansvarlige for at området er organisert i samsvar med gjeldende sikkerhetsregler og spesielle lokale krav.

Nomad™ Entrance Matting

Kostnadsbesparelser

Hvor mange kilo med skitt tråkkes inn i bygningen hver dag? Hvor mye koster det å rengjøre 1 kilo med skitt? Er kjøpe- eller leie matter rimeligst?
Benytt vår kostnadskalkulator for å kartlegge dine behov.

 

 
Aktuelle linker
Inngangspartimatter
Rengjøring og hygiene
Skli- og avlastningsprodukter
Vindusfilm

Kundeinformasjon
Hvor får jeg kjøpt
Kontakt oss