3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Untitled Document

Bygg og vedlikehold


Å være driftsansvarlig for bygninger og lokaler inkluderer å opprettholde et sikkert og effektivt arbeidsmiljø for arbeidstakerne. Det er en viktig posisjon, og du har behov for å ta de rette beslutningene.

Du har behov for å ha 3M på din side. 3M er en pålitelig, erfaren og dyktig leverandør til bygg- og vedlikeholdsmarkedet – en viktig forbindelse i kjeden.

Uansett type utfordring du står overfor, er sjansen stor for at 3M kan tilby en god løsning.

Nomad™ Entrance Matting

Start i bygningens inngangsparti. Har dine inngangspartier effektive matteløsninger? Hvis ikke blir du påført unødvendige kostnader for ytterligere rengjøring. Det løper også en risiko for at det skjer skliulykker. Bruk 3M’s Nomad™ matter.

Safety-Walk™ Underfoot Safety

3M™ Safety-Walk™ Produkter

Tenk på skli- og fallulykker. Har du vurdert andre områder hvor dette kan oppstå? Bruk 3M’s enkle Safety-Walk™ sklisikringsprodukter for å sikre risiko områder effektivt og raskt.

3M Glazing Protection Films

Vindusfilm

Store glass arealer gir en vesentlig varmeeffekt i moderne bygninger. Hvordan er det i deres bygning. Kontroller det ved å benytte 3M’s vindusfilm teknologi.

Scotch-Brite™ Cleaning

3M™ Scotch-Brite™ Rengjøringsprodukter

Hold det rent. Vedlikehold deres lokaler med våre utmerkede renholdsløsninger og oppnå økt produktivitet som resultat. Benytt våre Scotch-Brite™ kvalitetsprodukter.

Entrance matting can save you money

Forskrifter og standarder

3M tilbyr verdifull ekspertise og treningsmateriell for våre produkter. Dette er omfattende informasjon for de som er ansvarlige for at området er organisert i samsvar med gjeldende sikkerhetsregler og spesielle lokale krav.

Nomad™ Entrance Matting

Kostnadsbesparelser

Hvor mange kilo med skitt tråkkes inn i bygningen hver dag? Hvor mye koster det å rengjøre 1 kilo med skitt? Er kjøpe- eller leiematter rimeligst? Benytt vår kostnadskalkulator for å kartlegge dine behov.

 

 
Aktuelle linker
Inngangspartimatter
Rengjøring og hygiene
Skli- og avlastningsprodukter
Vindusfilm

Kundeinformasjon
Hvor får jeg kjøpt
Kontakt oss