3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Untitled Document

Verne- og Sikkerhetsledere


3M hjelper deg med å følge opp ansvaret.

Som en ansvarlig og engasjert Verne- og Sikkerhetsleder må du være sikker på at dine anbefalninger og tiltak blir iverksatt i deres bedrift.

Redusere risikoen, forbedre miljøet og forebygge ulykker er daglige gjøremål.

3M hjelper deg med å nå dine målsetninger og å oppnå anerkjennelse og respekt fra dine kolleger.

Nomad™ Entrance Matting

3M™ Nomad™ Matter

Start i inngangspartiet til bygningen. Installer effektive mattesystemer og oppnå en reel forbedring. Bedre fjerning av søle og fuktighet, og redusert risiko for skli- og fallulykker. Hvorfor benytte tekstil- og leiematter. De kan ikke fjerne-, skjule- og holde på skitt og fuktighet slik en Nomad™ matte kan. Dårlige produkter trekker kun skitt og fuktighet inn i bygningen, og øker risikoen for skliulykker og fall.

Safety-Walk™ Underfoot Safety

3M™ Safety-Walk™ Produkter

I produksjonsbedrifter i England er skli-, snuble- og fallulykker fortsatt en av de fremste årsakene til mer enn 3 dagers arbeidsfravær.
Vår linje med Safety-Walk™ sklisikringsprodukter øker friksjonen der hvor du trenger det på en kostnadseffektiv og enkel måte. Gangveier, trappetrinn, ramper og mange andre flater kan enkelt behandles for å redusere sklirisikoen.

3M Glazing Protection Films

Vindusfilm

Overalt i bygningen er der viktig å ha god kontroll med vinduene.

  • Sikkerhetsfilmer sikrer mennesker og dyr mot knust glass ved uhell, uvær, eksplosjoner og terror. De sikrer også mot innbruddsforsøk og hærverk.

  • Solavskjermingsfilmer reduserer solvarmen og gir et komfortabelt arbeidsmiljø. De filtrerer bort 99 % av UV strålene, reduserer derfor falming og opprettholder levetiden på inventaret 2 – 5 ganger.

How Antifatigue surfacing works?

Hvordan avlastningsmatter fungerer

Arbeidstakere som står på harde gulv ved arbeidsstasjoner, maskiner eller benker har stor nytteverdi av vår linje med avlastningsmatter. Våre våtromsmatter brukes i gangbaner i dusj- og garderobeanlegg for å hindre skliulykker.

Entrance matting can save you money

Forskrifter & Standarder

3M tilbyr verdifull ekspertise og treningsmateriell for våre produkter. Dette er omfattende informasjon for de som er ansvarlige for at området er organisert i samsvar med gjeldende sikkerhetsregler og spesielle lokale krav.

Solutions for Health & Safety Managers - Cost Savings

Kostnadsbesparelser

Hvor mye vil en skli eller snuble ulykke kunne koste deres organisasjon?
Muskel og skjelett plager står for opp til 50% av alle arbeidsrelaterte helseproblemer.
Bruk vår kostnadskalkulator for å utarbeide hva som er behovene i deres bygning.

 

 
Aktuelle linker
Inngangspartimatter
Rengjøring og hygiene
Skli- og avlastningsprodukter
Vindusfilm

Kundeinformasjon
Hvor får jeg kjøpt
Kontakt oss