3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Untitled Document

Verne- og Sikkerhetsledere


3M hjelper deg med å følge opp ansvaret.

Som en ansvarlig og engasjert Verne- og Sikkerhetsleder må du være sikker på at dine anbefalninger og tiltak blir iverksatt i deres bedrift.

Redusere risikoen, forbedre miljøet og forebygge ulykker er daglige gjøremål.

3M hjelper deg med å nå dine målsetninger og å oppnå anerkjennelse og respekt fra dine kolleger.

Nomad™ Entrance Matting

3M™ Nomad™ Matter

Start i inngangspartiet til bygningen. Installer effektive mattesystemer og oppnå en reel forbedring. Bedre fjerning av søle og fuktighet, og redusert risiko for skli- og fallulykker. Hvorfor benytte tekstil- og leiematter. De kan ikke fjerne-, skjule- og holde på skitt og fuktighet slik en Nomad™ matte kan. Dårlige produkter trekker kun skitt og fuktighet inn i bygningen, og øker risikoen for skliulykker og fall.

Safety-Walk™ Underfoot Safety

3M™ Safety-Walk™ Produkter

I produksjonsbedrifter i England er skli-, snuble- og fallulykker fortsatt en av de fremste årsakene til mer enn 3 dagers arbeidsfravær.
Vår linje med Safety-Walk™ sklisikringsprodukter øker friksjonen der hvor du trenger det på en kostnadseffektiv og enkel måte. Gangveier, trappetrinn, ramper og mange andre flater kan enkelt behandles for å redusere sklirisikoen.

3M Glazing Protection Films

Vindusfilm

Overalt i bygningen er der viktig å ha god kontroll med vinduene.

  • Sikkerhetsfilmer sikrer mennesker og dyr mot knust glass ved uhell, uvær, eksplosjoner og terror. De sikrer også mot innbruddsforsøk og hærverk.

  • Solavskjermingsfilmer reduserer solvarmen og gir et komfortabelt arbeidsmiljø. De filtrerer bort 99 % av UV strålene, reduserer derfor falming og opprettholder levetiden på inventaret 2 – 5 ganger.

How Antifatigue surfacing works?

Hvordan avlastningsmatter fungerer

Arbeidstakere som står på harde gulv ved arbeidsstasjoner, maskiner eller benker har stor nytteverdi av vår linje med avlastningsmatter. Våre våtromsmatter brukes i gangbaner i dusj- og garderobeanlegg for å hindre skliulykker.

Entrance matting can save you money

Forskrifter & Standarder

3M tilbyr verdifull ekspertise og treningsmateriell for våre produkter. Dette er omfattende informasjon for de som er ansvarlige for at området er organisert i samsvar med gjeldende sikkerhetsregler og spesielle lokale krav.

Solutions for Health & Safety Managers - Cost Savings

Kostnadsbesparelser

Hvor mye vil en skli eller snuble ulykke kunne koste deres organisasjon?
Muskel og skjelett plager står for opp til 50% av alle arbeidsrelaterte helseproblemer.
Bruk vår kostnadskalkulator for å utarbeide hva som er behovene i deres bygning.

 

 
Aktuelle linker
Inngangspartimatter
Rengjøring og hygiene
Skli- og avlastningsprodukter
Vindusfilm

Kundeinformasjon
Hvor får jeg kjøpt
Kontakt oss