3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
 

Lavere totalkostnader

Rød sparegris med penger

3M tilbyr en rekke produkter utviklet for å tilby lavere totalkostnader gjennom sine fordeler i kvalitet, holdbarhet, og effektivitet.

Ta for eksempel gulvpleie. Den virkelige kostnaden for gulvpleie er ikke hvor mye du betaler for gulvpads, men hva de kan tilby deg i form av økt produktivitet, gjennomgående høy ytelse, og lavere arbeidsbelastning. Deres utmerkede nivå på holdbarhet betyr også at padene ikke trenger å byttes ut så ofte som konkurrerende produkter, derfor sparer du penger.

3Ms løfte om å gi lavere totalkostnader, gjelder også for inngangspartimatter. Mange bedrifter velger å leie inngangspartimatter. Selv om dette kan virke som et billigere alternativ, store mengder skitt som tråkkes inn på leiematter av dårlig kvalitet er skjemmende, farlig, og veldig dyrt å rengjøre.

Det samme kan sees på kluter, skurepads og en hel rekke 3M produkter, hvor deres overlegne rengjøringsytelse, og bedre holdbarhet gjør dem til virkelig kostnadseffektive alternativer.