3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
 

Lavere totalkostnader

Rød sparegris med penger

3M tilbyr en rekke produkter utviklet for å tilby lavere totalkostnader gjennom sine fordeler i kvalitet, holdbarhet, og effektivitet.

Ta for eksempel gulvpleie. Den virkelige kostnaden for gulvpleie er ikke hvor mye du betaler for gulvpads, men hva de kan tilby deg i form av økt produktivitet, gjennomgående høy ytelse, og lavere arbeidsbelastning. Deres utmerkede nivå på holdbarhet betyr også at padene ikke trenger å byttes ut så ofte som konkurrerende produkter, derfor sparer du penger.

3Ms løfte om å gi lavere totalkostnader, gjelder også for inngangspartimatter. Mange bedrifter velger å leie inngangspartimatter. Selv om dette kan virke som et billigere alternativ, store mengder skitt som tråkkes inn på leiematter av dårlig kvalitet er skjemmende, farlig, og veldig dyrt å rengjøre.

Det samme kan sees på kluter, skurepads og en hel rekke 3M produkter, hvor deres overlegne rengjøringsytelse, og bedre holdbarhet gjør dem til virkelig kostnadseffektive alternativer.