Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M Food Safety

Mat- og drikkeprodusenter verden over oppnår optimal produktkvalitet, trygghet og miljøhygiene ved hjelp av 3Ms brede rekke av produkter til hygiene- og produktkontroll.

Petrifilm

Pålitelig, standardisert tilbereding av media og inokulering av prøver er essensielt for å levere optimale resultater på laboratoriet. 3M Petrifilm er alltid klar til bruk, og sikrer repeterbare, validerte analyser av høy kvalitet.

Prøvetaking

Prøvetaking er det stedet i analysen hvor man henter mest på å være nøyaktig. Du kan ikke påvise det du ikke får med under prøvetakingen. Les mer om vår komplette rekke av prøvetakingsprodukter.

Sterilkontroll

Sterilkontroll er en viktig faktor i kvalitetssikringen av laboratoriet i følgende trinn:

  • Tillaging av medie
  • Autoklavering av laboratorieutstyr
  • Avfallshåndtering

Patogener

Hurtig, pålitelig og nøyaktig påvisning av patogener og toksiner i mat- og miljøprøver.

Hygienekontroll / HACCP

Hygienekontroll er en kritisk del av en bedrifts HACCP system, og kan bidra til en økt produktkvalitet, konkurranseevne og inntjening for bedriften. Her finner du mer om våre løsninger

Temperaturkontroll

3Ms produkter for temperaturkontroll måler hvor lenge et produkt har vært utsatt for uønskede temperaturer under transport og lagring.

Siste nyheter

11.04.2014 Nye AOAC og AFNOR valideringer på 3M produkter | Les mer

 Nye AOAC og AFNOR valideringer på 3M produkter

Petrifilm™ hurtigfilm for mugg og gjær har nå fått AOAC PTM godkjenning (#121301), for påvisning og kvantifisering av mugg og gjær i mat- og miljøprøver.

 

19.09.2013 3M Food Safety lanserer 48-timers test for mugg og gjær | Les mer

 3M Petrifilm Rapid Yeast and Mold Count Plate

3M Food Safety lanserer nå 3M™ Petrifilm™ Rapid Yeast and Mold Count Plate, en indikatortest som gjør det mulig å påvise mugg og gjær fra 48 timer, atskillig raskere enn tradisjonelle agarmetoder.

Dette er det foreløpig siste produktet i rekken av 3M Petrifilm produkter, som har blitt så populære at 90 av 100 amerikanske matprodusenter nå benytter Petrifilm til mikrobiologisk hygiene- og produktkontroll.

 

27.03.2013 Ny AFNOR validering for 3Ms Molecular Detection System Salmonella kit | Les mer

 Ny AFNOR validering for 3Ms Molecular Detection System Salmonella kit

3M Molecular Detection Assay - Salmonella er nå AFNOR godkjent for påvisning av Salmonella spp. i alle mat- og miljøprøver. (unntatt krydder, buljonger, kakao- og melkepulver)

 
For optimal mattrygghet
For optimal mattrygghet

Vi i 3M Norge, Avd. Food Safety ønsker å hjelpe dere med å beskytte merkevarene deres.

Verden over kan vi komme med løsninger for å øke effektiviteten og produktiviteten på laboratoriet, i kvalitetsledelsen og i produksjonen. Ved å finne løsninger tilpasset dine behov og utfordringer, hjelper vi med å beskytte merkevarene dine og dine kunders tilfredshet. Vi viser veien til innovasjon med brukervennlige, validerte løsninger.