3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Lær mer om 3M Molecular Detection System på webinar

Mandag 06 August 2012
Liker du å lære om patogene bakterier? Er du interessert i å lære mer om vårt nye, innovative patogensystem; 3M Molecular Detection System?

I så fall har vi for tiden 2 presentasjoner på nett tilgjengelig.

Ønsker du en 40 minutters presentasjon fra 3M Food Safety og professor Stephen Forsythe, (professor i mikrobiologi, Nottingham Trent University) om 3M Molecular Detection System.

Klikk her for å se webinar om 3M Molecular Detection System …

3M Food Safety´s andre webinar er en 45 minutters presentasjon om 3M Molecular Detection System, og miljøkontroll av patogene bakterier. Foredragsholdere er Christine Aleski fra 3M Food Safety, og Martin Wiedmann, Ph.d,  fra Cornell University, New York.

Klikk her for å se presentasjonen…