3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Nye 3M Clean-Trace produkter

Torsdag 03 Januar 2013
3M Food Safety presenterer en ny og forbedret versjon av 3M Clean-Trace™ Water - Total ATP testen.

Reagensene er optimalisert ved at man nå bruker flytende reagenser, noe som gir testen økt holdbarhet og nøyaktighet.

3M Clean-Trace™ Water Plus - Totalt ATP (AQT200), er utviklet for å raskt kontrollere renholdet i vannprøver, og er et ideellt verktøy til  kontroll av CIP-vask, kjøletårn, papirproduksjon m.m. Testen er et hurtig og enkelt alternativ til mikrobiologisk testing. Med de nye reagensene vil man nå ha 12 måneders holdbarhet i kjøleskapstemperatur, eventuelt 2 måneders holdbarhet i romtemperatur.

Vi har også lansert en ny versjon av 3M Clean-Trace programvaren (versjon 5.03) som følger gratis med vårt Clean-Trace ATP system for hurtig hygienekontroll. I den nye versjonen av programvaren kan man velge mellom mer enn 20 språk, inkludert norsk, og programmet vil kjøre uten problemer både med Windows 7 og 8. Programvaren gjør det enkelt å lage prøveplaner og ta ut trendanalyser fra prøveresultatene. Den nye versjonen inneholder en rekke nye rapporter og funksjoner.

Kontakt 3M Food Safety for  mer informasjon om produktene.