3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Nye 3M Clean-Trace produkter

Torsdag 03 Januar 2013
3M Food Safety presenterer en ny og forbedret versjon av 3M Clean-Trace™ Water - Total ATP testen.

Reagensene er optimalisert ved at man nå bruker flytende reagenser, noe som gir testen økt holdbarhet og nøyaktighet.

3M Clean-Trace™ Water Plus - Totalt ATP (AQT200), er utviklet for å raskt kontrollere renholdet i vannprøver, og er et ideellt verktøy til  kontroll av CIP-vask, kjøletårn, papirproduksjon m.m. Testen er et hurtig og enkelt alternativ til mikrobiologisk testing. Med de nye reagensene vil man nå ha 12 måneders holdbarhet i kjøleskapstemperatur, eventuelt 2 måneders holdbarhet i romtemperatur.

Vi har også lansert en ny versjon av 3M Clean-Trace programvaren (versjon 5.03) som følger gratis med vårt Clean-Trace ATP system for hurtig hygienekontroll. I den nye versjonen av programvaren kan man velge mellom mer enn 20 språk, inkludert norsk, og programmet vil kjøre uten problemer både med Windows 7 og 8. Programvaren gjør det enkelt å lage prøveplaner og ta ut trendanalyser fra prøveresultatene. Den nye versjonen inneholder en rekke nye rapporter og funksjoner.

Kontakt 3M Food Safety for  mer informasjon om produktene.