3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Ny AFNOR validering for 3Ms Molecular Detection System Salmonella kit

Onsdag 27 Mars 2013
3M Molecular Detection Assay - Salmonella er nå AFNOR godkjent for påvisning av Salmonella spp. i alle mat- og miljøprøver. (unntatt krydder, buljonger, kakao- og melkepulver)

Metoden har vært igjennom en omfattende vitenskapelig gjennomgang. Metoden ble testet av et uavhengig ekspertlaboratorium opp mot ISO 6579, den globale standarden for deteksjon av Salmonella spp. Deretter foretok 18 ulike laboratorier i 7 ulike land en felles utprøving av metoden for å forsikre om at den var repeterbar og pålitelig.

Dette er en utvidelse av AFNOR godkjennelsen som kom for det samme produktet i november 2012, da for egg, kjøtt og meieriprodukter. Med denne utvidede AFNOR godkjennelsen er Salmonella kitet nå godkjent for alle mat- og miljøprøver.

I tillegg har 3M Molecular Detection Assay E.coli ( O157 inkl. H7) nå blitt AFNOR validert for prøver av kjøtt, melkeprodukter, frukt og grønnsaker. Metoden ble validert opp mot ISO 16654, den globale standarden for deteksjon av E.coli.

3M Molecular Detection System bruker en nyskapende kombinasjon av unike teknologier; isotermisk DNA amplifisering og påvisning ved hjelp av bioluminiscens. Dette gir en løsning som er rask, nøyaktig, enkel i bruk og økonomisk. 3M Molecular Detection System er nå tatt i bruk i over 33 land.

Ønsker du mer informasjon om 3Ms nye patogensystem finner du dette her