3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M Food Safety

Mat- og drikkeprodusenter verden over oppnår optimal produktkvalitet, trygghet og miljøhygiene ved hjelp av 3Ms brede rekke av produkter til hygiene- og produktkontroll.

Petrifilm

Pålitelig, standardisert tilbereding av media og inokulering av prøver er essensielt for å levere optimale resultater på laboratoriet. 3M Petrifilm er alltid klar til bruk, og sikrer repeterbare, validerte analyser av høy kvalitet.

Prøvetaking

Prøvetaking er det stedet i analysen hvor man henter mest på å være nøyaktig. Du kan ikke påvise det du ikke får med under prøvetakingen. Les mer om vår komplette rekke av prøvetakingsprodukter.

Sterilkontroll

Sterilkontroll er en viktig faktor i kvalitetssikringen av laboratoriet i følgende trinn:

  • Tillaging av medie
  • Autoklavering av laboratorieutstyr
  • Avfallshåndtering

Patogener

Hurtig, pålitelig og nøyaktig påvisning av patogener og toksiner i mat- og miljøprøver.

Hygienekontroll / HACCP

Hygienekontroll er en kritisk del av en bedrifts HACCP system, og kan bidra til en økt produktkvalitet, konkurranseevne og inntjening for bedriften. Her finner du mer om våre løsninger

Temperaturkontroll

3Ms produkter for temperaturkontroll måler hvor lenge et produkt har vært utsatt for uønskede temperaturer under transport og lagring.

Siste nyheter

01.12.2016 3M hjelper deg å holde melkesyrebakteriene under kontroll |

For å hjelpe matprodusentene med å finne en enklere, og mindre arbeidskrevende testmetode har 3M Food Safety nå introdusert 3M Petrifilm for melkesyrebakterier for kontroll av produkt- og miljøprøver.

 

25.10.2016 3M Food Safety presenterer det nye 3M™ Clean-Trace™-systemet for hygieneovervåkning og –kontroll |

Systemet er resultatet av mange års forskning, testing og tilbakemeldinger fra kunder. 3M Clean-Trace systemet hjelper matprodusenter med raskt å bli klar for og bestå kontroller, og er utviklet med større nøyaktighet og banebrytende teknologi.

 

25.03.2015 3M Food Safety lanserer 24-timers test for totalkim | Les mer

 3M Food Safety tilbyr AOAC godkjent glutentest

3M™ Petrifilm™ hurtigfilm for totalkim lanseres med AOAC PTM validering

 
For optimal mattrygghet
For optimal mattrygghet

Vi i 3M Norge, Avd. Food Safety ønsker å hjelpe dere med å beskytte merkevarene deres.

Verden over kan vi komme med løsninger for å øke effektiviteten og produktiviteten på laboratoriet, i kvalitetsledelsen og i produksjonen. Ved å finne løsninger tilpasset dine behov og utfordringer, hjelper vi med å beskytte merkevarene dine og dine kunders tilfredshet. Vi viser veien til innovasjon med brukervennlige, validerte løsninger.