3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

News Health Care

Nyheter

3M Health Care på EORNA

Et spekter av 3M Health care produkter, som blant annet; operasjonsoppdekning, operasjonsfrakker, innsnittsduker, munnbind, åndedrettsvern og kirurgiske clippere vil bli vist på EORNA i Lisboa i slutten av april.
3Ms smittevernavdeling jobber aktivt for å tilby ansatte innen helsevern gode løsninger for å redusere faren for postoperative infeksjoner.

Ny forbedret skumbandasje med unik væskehåndtering

3M Tegaderm High Performance Foam Adhesive-bandasjen er vitenskapelig utviklet for å tilpasse seg sårmiljøet og følge kroppens helingsprosess.

3M Bair Hugger™ og Ranger™ system for pasientoppvarming

3M Bair Hugger™ og Ranger™ system for pasientoppvarming med konveksjonvarme (varmluft) er en sikker, trygg og kostnadseffektiv metode for å forebygge utilsiktet hypotermi og medfølgende komplikasjoner.

Nyhetsarkiv

Title
3M Tegaderm™ Mini Oval og Mini Wrap skumbandasjer til gnagsår og små sår som væsker »
Sykehusene i Helse Sør-Øst tar i bruk prosedyrepakker til ortopedi »
3M Health Care i fagmiljøet for sykehushygiene og smittevern »
An error occurred. javax.xml.transform.TransformerConfigurationException: XML-22000: (Fatal Error) Error while parsing XSL file ({0}). Please contact the System Adminstrator.