3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Sammenføyning med tape

3M tilbyr et stor utvalg av tynne og tykke dobbeltsidige taper og flyttbare taper til bruk ved montering:

  • Dobbeltsidige taper og flyttbare taper er ofte den foretrukne løsningen for bl.a. salgsdisplayer, møbler, skilt og tekstil. Flyttbare taper kan brukes med 3M ATG dispenser. Dette systemet kombinerer enkel håndtering, nøyaktighet og rask bruk, uansett monteringsbehov.
  • Tykk, veldig slitesterk og med en sterk umiddelbar styrke, dobbeltsidige skumtaper gir god vedheft til de fleste overflater.
  • 3M høy ytelse VHB skumtape sikrer høyt umiddelbart feste, kompenserer for forskjellig grad av utvidelse av de sammenføydematerialene og motstår sjokk for en holdbar og økonomisk montering.
Sammenføyning med tape

Fordeler med å sammenføye med tape:

  • Tapeproduktene kommer i et stort utvalg for å tilfredsstille alle krav, f.eks. temperaturkrav, sammenføyning til materialer med lav overflateenergi og krav til at tapen skal tåle kjemikalier.
  • Ulike tykkelser er tilgjengelige for å kompensere for gapene mellom paneler.
  • Spesifikke produkter for høy initiell sammenføyning og holdbart .
  • Begrenser faren for korrosjon ved å fjerne tradisjonelle mekaniske fester og forbedrer estetikken på ditt produkt

Montering av fleksible tastaturer

3Ms dobbeltsidige membran til bruk mellom brytere, kommer i ulike tykkelser som tilfredsstiller flere industristandarder og krav til ytelse.

3Ms akryllim 200MP gir deg tryggheten for at bryteren vil fungere gjennom tøffe klimaforhold og flere millioner aktiveringer

Montering av plastdeler med lav overflateenergi

3Ms nye 360 hurtiglim ble utviklet for å sammenføye ulike materialer med lav overflateenergi som polyetylen, polypropylen og pulverlakkerte deler.

Produktet gir en svært god styrke på ulike materialer med lav overflateenergi.

Serien er tilgjengelig i både flyttbare taper og dobbeltsidige taper. Tapene er ideelle for montering i krevende markeder som bilindustrien, elektronikk og ulike salgsmarkeder.

Montering av plastdeler for salgsdisplayer

Disse dobbeltsidige tapene sitter svært godt og har god rivestyrke, slik at de kan brukes til mange ulike industrioppgaver.

Tapene kommer med ulikt bæremateriale, men de bruker alle det samme sammenføyningssystemet som sikrer godt feste til materialer med både høy og lav overflateenergi.

Fargen på silikonpapiret sikrer rask og nøyaktig identifisering av produktene, og alle strekene sørger for at tapen er lett å løsne for enkel montering.

Montering av avstivere på fasader

3M VHB-taper brukes for å feste paneler på fasader.

Produktet sikrer rask og ren montering uten at noe går til spille.

Montering av trerammer med 3M ATG dispenser

3M ATG 700 dispenser kombinerer høy brukervennlighet, god håndtering, nøyaktighet og rask bruk, uansett monteringsbehov.

Ulike taper kan brukes med dispenseren avhengig av bruksområde.

924 er en flerbrukstape ideell for sammenføyning av papir og papp.

969 har en høy festeevne til de fleste plast- og gummimaterialer og den tåler temperaturendringer godt. 928 brukes hvis det er behov for å kunne flytte de monterte delene.

Montering av speil

3M Scotch-Mount polyuretanskum sørger for at luft og vann kan trenge ut fra under skummet, slik at man unngår spor av mugg og fuktighet bak paneler eller speil.

Tapen er designet for bruk i fuktige miljøer og den tåler høye temperaturer svært godt (inntil 200 °C).

Montering av navneskilt

3M Tape 200MP er et populært valg for montering av bilder og membraner, siden tapen er av god kvalitet, gir konsistente resultater og er svært holdbar.

I tillegg er den gjennomsiktig, tåler høye temperaturer og tøffe miljøer (løsemidler, svake syrer og baser og saltvann, rengjøringsmidler, bakteriedrepende midler, desinfiserende midler, olje). 467MP og 468MP har svært høy rivestyrke og leveres med flat liner for forbedret stabilitet.

Sammenføyning av rammeverk

3M VHB tape kan erstatte sveising eller mekaniske fester for sammenføyning av avstivere på baksiden av paneler på en hovedramme.

Borrelås for gjentatte åpninger og lukninger

3Ms borrelåser for gjentatte åpninger og lukninger har en bakside av gummiskum eller akryllim.

Med borrelås kan du henge opp eller montere ting midlertidig, uten å måtte tenke på skruing eller boring. Avhengig av dine behov, tilbyr 3M ulike versjoner som kan åpnes og lukkes opptil tusen ganger.

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om 3M Scotch-Brite-produkter for Kontakt oss