3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Nyheter

3Ms kappeskiver er best i test

 3M Test kappeskiver

12/05/2015

3Ms kappeskiver har igjen plassert seg i toppen i en uavhengig test.

Les mer

 
 HP Grinding

I fjor lanserte 3M en ny produktlinje med Cubitron II og High Performance kappeskiver og navrondeller. Nå utvider vi produktutvalget med enda flere produkter.

 
 Cubitron II Lamellrondell

Hvis du leter etter en enkel måte å øke produktiviteten, kan den nye 3M Cubitron II kombiskiven være svaret. Disse allsidige skivene er laget for å kunne brukes både som en navrondell (slipeskive) og som en kappeskive - noe som gjør dem ideelle for kapping, sliping og sveiseforberedelse etc.

 
 Cubitron II Lamellrondell

Teknologien med presisjonsformede slipemineraler, under merkenavnet Cubitron II, dekker nå et bredt spekter av produkter. Vi lanserer nå Cubitron II 967A Lamellrondell.

 
 Cubitron II kappeskive

3M Cubitron™ II kappeskiver tilfredstiler våre kunders krav om økt produktivitet, lavere håndteringskostnader og et mer brukervennlig produkt. De er lette å jobbe med og gir et raskere kutt med vesentlig mindre trykk.

 
 Cubitron II

3Ms presisjonsformede slipemineraler i Cubitron II slipeprodukter tar produktiviteten til et nytt nivå. Sammenlignet med tradisjonelle navrondeller fremstilt av aluminiumoksid, zirkoniumoksid eller keramiske mineraler, skjærer Cubitron II navrondeller raskere og varer lengre.

 
 3M Byggfolietape

Vi har nå kombinert to av 3Ms mest avanserte teknologier. Non-Woven (Scotch-Brite) og 3M presisjonsformede slipemineraler (mineralene som brukes i Cubitron II produkter).

 
 SlopNaxos en del av 3M

SlipNaxos AB er Nord Europas største produsent av slipeskiver. Ved sammenslåingen av 3M og SlipNaxos/Winterthur utvider vi utvalget av slipeprodukter.

 
 3M All Weather Tape 8067

3M All Weather Flashing Tape 8067 brukes til lufttetting av dører og vinduer, i sammenføyningen mellom byggeelementer og i skjøtene mellom bjelkelag og kledning.

 
 3M Byggfolietape

Byggfolietape 4828 er en transparent polyetylen tape som brukes for skjøting og reparasjon av byggfolier.

 
 3M 4412N Extreme Sealing tape

3M 4412N Extreme Sealing Tape en ny enkeltklebende akrylskumtape som gir vanntette forseglinger mot en rekke ulike overflater. Den er overmalbar og har lang holdbarhet over lang tid utendørs. Tapen tilpasser seg lett til ulike konturer, kanter og nagler samt bolte- og skruehoder.

 
 755 og 755Fc Hybrid lim og fugemasse

3M Hybrid lim og fugemasse 755 og 755FC er 1-komponente elastomeriske fugemasser uten isocyanater. De herder under påvirkning av fuktigheten i luften eller i underlaget og danner en fleksibel og motstandsdyktig fuge. FC varianten velges der det er behov for hurtigere herding.

 

Bedre overflatebehandling med Scotch-Brite slipeprodukter
Scotch-Brite™ Non-Woven vev binder sammen syntetiske fibre og slipepartikler for å lage et fleksibelt, tredimensjonalt materiale.