3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

SlipNaxos – en del av 3M

 SlopNaxos en del av 3M

SlipNaxos AB er Nord Europas største produsent av slipeskiver. Ved sammenslåingen av 3M og SlipNaxos/Winterthur utvider vi utvalget av slipeprodukter.

Med økt kompetanse, erfaring og et større produktutvalg vil vi hjelpe deg til å slipe mer effektivt, sikrere og på en raskere måte. Sammen kan vi nå tilby våre distributører og sluttbrukere et komplett produktutvalg av slipeprodukter for sliping, kapping og polering.

Les mer om SlipNaxos...

I over 100 år har 3M produsert slipemateriell for å dekke industrielle behov. Med kjente slipeteknologier som Scotch-Brite™ og Cubitron™ II kan våre kunder i dag oppnå overflater uten grader og den beste mulige overflatefinishen, etter å ha kappet eller slipt med produkter som holder lenger, sliper kjøligere og raskere.

Ny produktkatalog for slipeprodukter
3Ms nye produktkatalog innen slipeteknologi inneholder informasjon om de produkter som inngår i 3Ms utvalg. Med det store utvalget av slipeløsninger som 3M i dag tilbyr, får dessverre ikke alle kvaliteter, utførelser og dimensjoner plass i en katalog. Nøl derfor ikke med å ta kontakt med en av 3Ms distributører eller selgere for mer informasjon.

3M Slipeprodukter - Katalog 2013

Last ned produktkatalogen her...

 

11/03/2013

Tilbake til: Nyheter