3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Scotch-Brite™ Rapid Cut sammenpressede hjul

 3M Byggfolietape

De fleste var klar over at det ikke ville være lenge før vi utnyttet 3Ms revolusjonerende presisjonsformede slipemineraler til å videreutvikle våre andre produktplattformer. Det er derfor en stor glede å kunne lansere våre nye Scotch-Brite produkter – 3M Scotch-Brite Rapid Cut sammenpressede hjul.

Den sammenpressede konstruksjonen av disse hjulene gjør det lettere å orientere mineralene ut mot kanten, slik at du får kutteegenskaper som Non-Woven produkter aldri har hatt før!

De nye produktene gir deg alt du liker med de brukervennlige slipeproduktene fra Scotch-Brite, men er nå enda mer aggressiv!

  • Rapid Cut er tilgjengelig i to tettheter (7 og 9) og to grovheter (CRS+ og X CRS+)
  • Rapid Cut hjul leveres med standard senterhull eller Roloc™ feste
  • Merk: Start alltid med tetthet 9, bytt deretter til tetthet 7 hvis den er for hard

 

03/05/2013

Tilbake til: Nyheter