3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Cubitron™ II navrondeller

 Cubitron II

Lanseringen av 3Ms Cubitron™ II slipeprodukter, som startet i 2009, har revolusjonert bransjen med sin unike teknologi og ytelse. 3M har skapt en helt ny standard for sliping ved å nøye forme vertikale trekanter av keramisk aluminiumoksid.
 
3Ms presisjonsformede slipemineraler har ekstremt skarpe kanter som sliper raskt og lenge. De trekantformede slipemineralerene er elektrostatisk pålagt for å alltid være i riktig posisjon. Hver topp fungerer som et skjæreverktøy som skjærer gjennom metall, har en jevn slitasje og tilbyr overlegen holdbarhet med gode resultater.

3M Cubitron™ II tilfredstiller kundenes krav om økt produktivitet, lavere håndteringskostnader og et mer brukervennlig produkt. Produktene krever vesentlig mindre trykk for å avvirke en bestemt mengde i forhold til konkurrerende produkter på markedet.
Bra for brukeren - Bra for bedriften.

3M er stolte av å presentere det neste steget i denne teknologien.

3M Cubitron™ II Navrondell

  • Konstruert  for kunder som krever det beste innen ytelse og produktivitet.

3M High Performance Navrondell

  • Konstruert  for kunder som er mer opptatt av pris/ytelse.

 

 

 

16/05/2013

Tilbake til: Nyheter