3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Cubitron™ II navrondeller

 Cubitron II

Lanseringen av 3Ms Cubitron™ II slipeprodukter, som startet i 2009, har revolusjonert bransjen med sin unike teknologi og ytelse. 3M har skapt en helt ny standard for sliping ved å nøye forme vertikale trekanter av keramisk aluminiumoksid.
 
3Ms presisjonsformede slipemineraler har ekstremt skarpe kanter som sliper raskt og lenge. De trekantformede slipemineralerene er elektrostatisk pålagt for å alltid være i riktig posisjon. Hver topp fungerer som et skjæreverktøy som skjærer gjennom metall, har en jevn slitasje og tilbyr overlegen holdbarhet med gode resultater.

3M Cubitron™ II tilfredstiller kundenes krav om økt produktivitet, lavere håndteringskostnader og et mer brukervennlig produkt. Produktene krever vesentlig mindre trykk for å avvirke en bestemt mengde i forhold til konkurrerende produkter på markedet.
Bra for brukeren - Bra for bedriften.

3M er stolte av å presentere det neste steget i denne teknologien.

3M Cubitron™ II Navrondell

  • Konstruert  for kunder som krever det beste innen ytelse og produktivitet.

3M High Performance Navrondell

  • Konstruert  for kunder som er mer opptatt av pris/ytelse.

 

 

 

16/05/2013

Tilbake til: Nyheter