3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Cubitron™ II kappeskiver

 Cubitron II kappeskive
Hva hvis du kunne.....
  • Redusere produksjonskostnadene
  • Øke produksjonshastigheten
  • Redusere kostnadene på slipeprodukter
  • Forbedre produktiviteten

...... da ville du virkelig revolusjonert måten du arbeider på!

Dette kan 3M Cubitron II produkter hjelpe deg med. Sammenlignet med tradisjonelle slipeprodukter, er forskjellen tydelig. Cubitron II slipeprodukter:

• Kutter raskere
• Lever lenger
• Krever mindre trykk

Vi lanserer nå Cubitron II kappeskiver, og har gleden av å kunne tilby et komplett produktutvalg!  

 

3M Cubitron™ II kappeskiver
Kappeskivene består av 3M presisjonsformede slipemineraler, som kutter gjennom metall selv på dine tøffeste arbeidsoppgaver. De kutter raskere, har lengre levetid og krever mindre trykk – som igjen fører til lavere kostnader. Kappeskivene er utformet for å gi raskere kutt og lengre levetid på alle typer jernholdige metaller, rustfritt stål, legert stål og støpegods. Kappeskivene har over to ganger så lang levetid som konkurrerende skiver.

 


3M High Performance kappeskiver
Velg High Performance kappeskiver dersom du er mer opptatt av pris / ytelse. Kappeskivene består av en sammensetning av 3M presisjonsformede slipemineraler og tradisjonelle slipemineraler, som gir raske kutt og lang levetid. Kappeskivene er spesielt utviklet for bruk på rustfritt og bløtt stål.

 

Les mer om 3M Cubitron II produkter >>>

Hvor kan jeg få kjøpt?

Kontakt 3M

 

 

 

13/09/2013

Tilbake til: Nyheter