3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M lanserer nå en helt ny serie med kappeskiver og navrondeller

 HP Grinding

I fjor lanserte 3M en ny produktlinje med Cubitron II og High Performance kappeskiver og navrondeller. Nå utvider vi sortimentet til å inneholde enda flere produkter.

Vi lanserer nå en utvidet produktlinje med kappeskiver og navrondeller under merkenavnet High Performance og 3M. Disse produktene er tilsvarende eksisterende produkter som i dag selges under navnet Rappold og SlipNaxos og introduseres for å erstatte disse produktene. Den eksisterende High Performance Navrondellen som ble lansert i fjor vil også bli erstattet med det nye sortimentet. High Performance Kappeskiven forblir uendret.

High Performance kappeskiver og navrondeller
Produktene leveres i flere alternativer for bruk på forskjellige underlag. Produktene er utviklet for den profesjonelle bruker og følger den nye 3M standarden for fargemerking på kappeskiver og navrondeller. Fargen på den nedereste havdelen av skiven indikerer hvilket materiale produktet skal brukes på.
I produktutvalget finnes skiver for stål, rustfritt, aluminium og støpejern.

3M kappeskiver og navrondeller
Kappeskiver og navrondeller til rustfritt, stål og stein. Et godt alternativ for enklere arbeid.

 
HP Grinding

Produktene følger den nye standarden for fargemerking på kappeskiver og navrondeller. Fargen på den nederste halvdelen av skiven indikerer hvilket materiale produktet skal brukes på.

HP Grinding
Last ned brosjyrene her
Cubitron II Kappeskiver og navrondeller >>>
High Performance Kappeskiver og navrondeller >>>
3M Kappeskiver og navrondeller >>>
 
  

 

09/05/2014

Tilbake til: Nyheter