3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M lanserer nå en helt ny serie med kappeskiver og navrondeller

 HP Grinding

I fjor lanserte 3M en ny produktlinje med Cubitron II og High Performance kappeskiver og navrondeller. Nå utvider vi sortimentet til å inneholde enda flere produkter.

Vi lanserer nå en utvidet produktlinje med kappeskiver og navrondeller under merkenavnet High Performance og 3M. Disse produktene er tilsvarende eksisterende produkter som i dag selges under navnet Rappold og SlipNaxos og introduseres for å erstatte disse produktene. Den eksisterende High Performance Navrondellen som ble lansert i fjor vil også bli erstattet med det nye sortimentet. High Performance Kappeskiven forblir uendret.

High Performance kappeskiver og navrondeller
Produktene leveres i flere alternativer for bruk på forskjellige underlag. Produktene er utviklet for den profesjonelle bruker og følger den nye 3M standarden for fargemerking på kappeskiver og navrondeller. Fargen på den nedereste havdelen av skiven indikerer hvilket materiale produktet skal brukes på.
I produktutvalget finnes skiver for stål, rustfritt, aluminium og støpejern.

3M kappeskiver og navrondeller
Kappeskiver og navrondeller til rustfritt, stål og stein. Et godt alternativ for enklere arbeid.

 
HP Grinding

Produktene følger den nye standarden for fargemerking på kappeskiver og navrondeller. Fargen på den nederste halvdelen av skiven indikerer hvilket materiale produktet skal brukes på.

HP Grinding
Last ned brosjyrene her
Cubitron II Kappeskiver og navrondeller >>>
High Performance Kappeskiver og navrondeller >>>
3M Kappeskiver og navrondeller >>>
 
  

 

09/05/2014

Tilbake til: Nyheter