3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Cubitron™ II

Slipeprodukter

Cubitron™ II

Slipeprodukter

Tøff, alltid skarp

Kutter raskere, varer lenger

Øk produktiviteten

Senk produksjonskostnadene

Ny arbeidsmåte

Avvirker raskere med mindre trykk

 

 

Cubitron™ II Slipeprodukter

Din suksess kommer fra resultater og ikke popularitet. Og du tviler kanskje på at du og en sliperondell eller et slipebånd kan starte en revolusjon.

Men hvis du kunne redusere slipekostnadene, minske gjennomstrømningen av deler, benytte utstyret bedre, redusere metallreparasjoner og redusere produksjonskostnadene – alt dette med produkter som skjærer raskere, varer lengre og krever mindre trykk – ville du virkelig revolusjonere den måten du arbeider på.

Alt dette klarer 3M Cubitron™ II slipeprodukter.

Prøv en rondell for vinkelsliper eller slipebånd for metallarbeid nå for å prøve selv.

Les mer om Cubitron™ II slipeprodukter i produktkatalogen >>>

Presisjonsformede slipemineraler

Presisjonsformede slipemineraler

Teknologi for presisjonsformede slipemineraler

Med flere tiårs erfaring innenfor keramisk teknologi, slipeteknologi og mikrorepliseringsteknologi, har 3M praktisk talt gjenoppfunnet slipeprodukter med Cubitron™ II-produktene. Med et patentert, presisjonsformet keramisk slipemineral, fant 3Ms ingeniører en måte å elektrostatisk orientere hvert trekantede slipemineral for å maksimere kutteevnen.

Tradisjonelle keramiske slipemineraler

Tradisjonelle keramiske slipemineraler

Resultatet: Hvert enkelt presisjonsformede keramiske slipemineral fungerer som et skjæreverktøy og kutter gjennom metall som en kniv. I tillegg kvesser de seg selv etter hvert som spissene brytes av. Dette medfører at 3M Cubitron™ II slipebånd og sliperondeller kjører kjøligere og fungerer lenge etter at tradisjonelle slipeprodukter har blitt sløve, avskallede, glaserte, slitte eller kasserte.

3M produkter med best ytelse:

 

 
Varer lenger

Varer lenger

Varer nesten dobbelt så lenge.

3M har funnet ut av de fleste operatørene stopper å bruke et slipebånd når ytelsen er nede på 2/3 av den opprinnelige ytelsen. Som diagrammet viser, tar det to ganger så lang tid før Cubitron™ II slipebånd blir så slitte at de må skiftes ut, sammenlignet med tradisjonelle slipebånd. På denne måten får du gjort betydelig mer arbeid per bånd.

3M produkter med best ytelse:

 

 

Kutter raskere

I tester mot andre keramiske sliperondeller, fjerner Cubitron™ II i gjennomsnitt 25% mer sveisesøm det første minuttet og over tre ganger så mye etter 15 minutter. Dette betyr at du får gjort mer arbeid på kortere tid.

3M produkter med best ytelse:

 

 
Mindre varmeutvikling

Mindre varmeutvikling

Noen varmesensitive metaller kan sprekke når de blir utsatt for høye temperaturer under slipeprosessen. 3M Cubitron II slipebånd er konstruert for å avlede varme fra arbeidsstykket og båndet over til metallsponene slik at temperaturen på arbeidsstykket blir lavere. Dette fjerner problemet med metall misfarging / oksidasjon og reduserer faren for varmerelaterte sprekker.

3M produkter med best ytelse:

 

 
Krever mindre operatørarbeid

Krever mindre trykk

Siden Cubitron II sliperondeller og slipebånd skjærer raskere, rapporterer operatørene at det kreves mye mindre trykk for å få det samme resultatet, sammenlignet med konkurrerende keramiske produkter.

3M produkter med best ytelse:

 

 

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om 3M Cubitron™ II slipeprodukter Kontakt oss

 

18/09/2012

Tilbake til: Nyheter