3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Framstilling av produkter i rustfritt stål

Fremstilling av produkter i rustfritt stål

Vellykket fremstilling av produkter i rustfritt stål avhenger av din evne til å levere den kvaliteten og finishen som kundene dine krever. 3Ms teknologier gir førsteklasses resultater ved sliping og overflatebehandling av rustfritt stål, samtidig som tidsbruken og kostnadene holdes under kontroll.

3Ms produktutvalg for fremstilling av produkter i rustfritt stål inkluderer luftdrevne verktøy, sliperondeller, overflatesystem, bristle-børster og håndpads for følgende bruksområder:

Kapping

3M har mange produkter for rask, ren skjæring av metall, inkludert kappeskiver og sliperondeller.

Klikk her for mer informasjon om Kapping

Avgrading

Løsninger for alle typer avgradinger, fra mindre spon på presisjonsdeler hvor toleransen er kritisk, til avfasing av grove kanter.

Klikk her for mer informasjon om Avgrading

Sveisesliping og fjerning av sveiserester

Løsninger for bruk ved klargjøring til sveising, fjerning av sveiseskjøter, fjerning av sveis, sliping av kanter og dimensjonering.

Pussing, polering og utjevning

Slipeprodukter for pussing av overflater, utjevning av riper, hakk og håndteringsmerker og polering før sluttbehandlingen.

Overflatebehandling

Effektive løsninger for matching og sluttbehandling av overflater.

Rengjøring

Slipeprodukter for rask, effektiv rengjøring uten å skade underlaget. Fjerner uønskede lag med maling, korrosjon, fugemasse og belegg.

Hvis du trenger ytterligere informasjon om produkter for framstilling av produkter i rustfritt stål Kontakt oss