3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Tape og lim til anleggsvirksomhet

3M utvikler tape og lim løsninger for komponentprodusenter til bruk blant annet innenfor: innglassing, fasadekledninger, kontorskillevegger, dører og vinduer, heiser. 3Ms høykvalitets løsninger gir en svær høy nytteverdi for ansatte i anleggsvirksomheter.

Tape og til anleggsvirksomhet

Montering

Innglassing

3Ms høykvalitets VHB tape er et konkurransedyktig alternativ til dagens teknologi med mellomromholdere og silikonholdig tetningsmasse, og tapen reduserer både antall arbeidsoppgaver og medgått arbeidstid. Sertifisering tildelt fra European Technical Notice No. 09/0024 i mars 2009.

Montering av avstivere til utendørs bruk

3Ms nye høykvalitets VHB-tape gjør det mulig å feste avstivere til paneler for bruk på fasader. Rask påføring, ingen tørketid og ikke noe avfall.

Montering av kontorskillevegger i glass

Den 2 mm tykke gjennomsiktige VHB-tapen er det foretrukne valget for kunder som monterer skillevegger i glass. Tapen sparer betydelig monteringstid og gir en perfekt gjennomsiktig limlinje.

Feste av sprosser på vinduer og fasader

3M tilbyr et stort utvalg av dobbeltsidig akrylskumtape i ulike farger (grå, svart, hvit, transparent) for feste av sprosser på vinduer og fasader. Sprosser kan være laget av malt aluminium, PVC eller lakkert tre.

Kledning

Liming av kledning av tre til vindusrammer ved bruk av 3M Scotch-Weld Reactive PUR TS-230.

Festing

Lasking av isolasjon

3M 3334 FSK aluminiumstape er ideell for festing av aluminiumsbelagt fiberglass og steinull for å skape en barriere mot damp og god isolasjon.

Tapen inneholder et spesielt lim som tillater bruk ved lave temperaturer, slik at den er egnet for bruk utendørs om vinteren. (UL 723, lav flammespredning, liten røykutvikling.)

Beskyttelse

Midlertidig beskyttelse mot fuktighet og UV-stråler

3M Tape 8979 beskytter endene på rørene ved utendørs lagring i flere måneder. Den kan fjernes uten å etterlate limrester i opptil 6 måneder etter eksponering for UV-stråler.

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om 3M tape og lim-produkter Kontakt oss