3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Tape til flexotrykk

Det bredeste utvalget av ulike skumtettheter på markedet, slik at du kan flexotrykke med topp kvalitet i høy hastighet. Balansering av skrifttyper gjort enkelt for høy kundetilfredshet. I trykkeribransjen er montering av trykkplaten et kritisk trinn for å oppnå den optimale kvaliteten på flexotrykk.
3M Klisjefeste tape for platemontering garanterer en enkel montering av sylindere eller mansjetter.

Flexo

Fra 3Ms store produktutvalg kan du finne det limet, skummet og papirkvaliteten du trenger for å tilfredsstille kundenes forventninger og krav.
For halftone work where dot gain is a concern, a softer tape optimizes reproduction. When solids and dots share the plate, a combination tape can properly balance the result. When our customer requires solid ink and crisp lines, you’ll want a firm, high density mounting tape.

Kantforseglende tape og produkter som øker hefteevnen

3M har også en serie produkter for sikker festing av alle typer plater.

3M Aluminumsfolietape 425, 3M Vinyltape 471 eller 3M Polyesterfiltape 850 er trykksensitive taper som limer ved kontakt for å forsegle platekanten mot at blekk og løsninger skal trenge inn og føre til at kantene løftes.

3M Primer 94 bidrar til å holde kantene ned på platen og forhindrer at de løftes.

Platemontering

3M Klisjefeste tape

3M Klisjefeste tape har flere unike egenskaper:

  • Kontinuerlige mikrokanaler i begge limoverflatene gjør at tapen og platene kan monteres uten at det legger seg luft imellom.
  • 3M Klisjefeste tape gjør platene enkle å montere og plassere.
  • Et nytt limsystem for plater er designet for å holde platene på plass under trykkingen og for enkel fjerning når trykkingen er ferdig.
  • Produktserien består av 8 ulike skumtettheter som gir den optimale trykkvaliteten ved høye hastigheter.

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om 3M flexotrykk-produkter Kontakt oss