Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M™ Littmann® Stetoskop
Produktgalleri

Lukk Lukk

3M™ Littmann® Modell 3200

Kraftfull kapasitet, inspirerende enkelhet.


En redefinisjon av hva et stetoskop kan gjøre for deg.
Modell 3200 tilbyr en eksepsjonell lydopplevelse, og mer.


Eksepsjonell lydkvalitet
Det nyeste innen lydsensor. Pantentert Ambient Noise Reduction (ANR) teknologi reduserer gjennomsnittlig 85 prosent av uønsket bakgrunnsstøy. Teknologi som reduserer friksjonslyder. Lydforsterkning ved svake lyder.


Klinisk bevist
Kliniske studier viser at det er enklere å oppdage lyder som er vanskelige å høre, som S3 gallopprytme, aortaregurgitasjon bilyder og unormale lungelyder med 3M Littmann 3000-serien stetoskop. Alt-i-alt en stor auskultasjonsopplevelse - uansett hvilke omgivelser du befinner deg i - sammenliknet med akustiske stetoskop.


Opptaksfunksjon og avspilling
Fang opp en lyd for å spille den av senere i stetoskopet. Til stor hjelp når du ønsker en second opinion fra en kollega eller når du skriver ned notater om pasientens tilstand etter at pasienten har gått.


Bluetooth® teknologi
Bluetooth® teknologi gjør at du trådløst kan overføre lyder i sin reelle form til PC for en videre analyse, legge som vedlegg i elektronisk journal eller foreta vurdering online med kollegaer.


Gratis Sound Analysis Software
Visualiser hjerte- og lungelyder med Zargis® StethAssist® software, som er inkludert ved kjøp av et 3M™ Littmann® Elektronisk Stetoskop Modell 3200.


Tilgjengelig med programvare for å oppdage bilyder
Kan brukes med Zargis® Cardioscan® software for å oppdage og klassifisere bilyder.


Brukervennlig brukergrensesnitt
Enkel å bruke. Praktisk LCD-skjerm. Auto-på funksjon. Bekymringsløs strømforsyning og batteriet kan skiftes uten bruk av verktøy. Lav vekt og designet for komfort. Slitesterkt design for langvarig og problemfri bruk.

Bruksområde:
Kardiologi/Høy ytelse
Ytelse (1 - 10):
10
+
Lengde:
69 cm
Vekt:
188.5 gram*
*inkludert AA alkaline batteri