3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M Littmann® Elektronisk Stetoskop 3000-serien

Vi lyttet til deg. 3M Littmann® Elektroniske Stetoskop Modell 3100 og 3200 tilbyr bedre lydkvalitet og brukervennlighet for å hjelpe deg med å foreta klare diagnoser. Hver eneste gang.

Hvor godt fungerer et Modell 3100 stetoskop?

3M Littmann® Elektronisk 

Stetoskop 3000-serien

Lytt med tillit

3M Littmann® Elektronisk Stetoskop Modell 3100 gir deg en suveren lydkvalitet. Erfaring fra klinikere viser at lyder som er vanskelige å høre, som S3 galopprytme, aortaregurgitasjon bilyder og unormale lungelyder er enklere å oppdage. Et enkelt brukergrensesnitt gjør at du uforstyrret kan konsentrere deg om å lytte på pasienten. 3M Littmann® Elektronisk Stetoskop Modell 3100 gir deg en ny auskultasjonsopplevelse.

Kjøp 3M Littmann Modell 3100 i dag
Les mer om Littmann Modell 3100

Last ned Littmann Modell 3100 brosjyre (PDF)
Les hva brukerne sier om Littmann Modell 3100 (PDF)
Last ned Littmann Modell 3100 brukerveiledning (PDF)

Stetoskopets oppbygning