3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Reparasjon


For å holde ditt Littmann stetoskop i god stand, anbefaler vi deg å følge våre retningslinjer for Vedlikehold og rengjøring.

Skulle du oppleve problemer med ditt Littmann stetoskop, kan du se om du finner svar på dine spørsmål under Spørsmål og svar. Hvis ditt Littmann stetoskop trenger reparasjon i løpet av garantiperioden* vil vi kostnadsfritt reparere eller bytte defekte deler.

For alle forespørsel om reparasjon, vennligst kontakt oss via Kontakt oss eller tel. 06384.

Stetoskop som etter avtale skal til reparasjon, sendes til:

3M Norge A/S
Avd. Helseprodukter
Postboks 100
2026 Skjetten*Garanti

Skulle ditt 3M™ Littmann® Stetoskop trenge service eller reparasjon i løpet av garantiperioden vil vi kostnadsfritt reparere eller bytte defekte deler. Dette gjelder ikke tilfeller av åpenbar misbruk eller defekter som kan tilbakeføres til tilfeldig skade. Trenger du å bytte ut deler på stetoskopet utenfor garantitiden, vennligst ta kontakt med en av våre forhandlere for reservedeler. Ved vedlikeholds- eller reparasjonsservice skal det medfølge en kort melding som forklarer hvilken type reparasjon eller service du ber om, samt navn, adresse og telefonnummer.

3M™ Littmann® Stetoskop Garanti
Elektronisk Modell 3100 2 år
Elektronisk Modell 4100WS 2 år
Elektronisk Modell 3000 2 år
Master Kardiologi 7 år
Kardiologi S.T.C. 6 år
Kardiologi III 5 år
Master Classic II 3 år
Classic II S.E. 3 år
Classic II barn 3 år
Classic II nyfødt 3 år
Select 2 årEiere av Modell 4000WS og 4100WS
Registrer ditt garantikort her.

Reparasjon