3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Viste Personlig verneutstyr produkter

3M er i forkant av produktinnovasjon for personlig verneutstyr løsninger. Denne siden viser våre nyeste produkter og tjenester. Verneprodukter fra 3M gir deg trygghet og evnen til å bidra til å beskytte din verden.

Speedglas 9100XXi

3M Speedglas 9100XXi sveiseglass

En rekke forbedringer i nye 9100XXi.

Click to view our 3M™ Supplied Air Respirator System S-200+

3M S-200+ Trykkluftdrevet åndedrettsvern

3M S-200+ Trykkluftdrevet åndedrettsvern er et komfortabelt og allsidig system for bruk sammen med en rekke 3M™ hel- og halvmasker.

Halvmask 6500

Halvmasker i 6500-serien

3M 6500-serien halvmasker er utviklet med tanke på tøffe og utfordrende arbeidsmiljøer.

3M™ Speedglas™ Welding Helmet 9100-QR

Valget mellom hode- eller sveisebeskyttelse er ikke et valg du lenger trenger å ta. Nå kan du ha på deg hjelmen samtidig som du sveiser.

3M Peltor LiteCom

3M Peltor LiteCom & LiteCom Plus

Med 3M Peltor LiteCom-serien åpner det seg en ny verden, full av kommunikasjon. Ikke la støy og bråk i omgivelsene hindre deg i å jobbe effektivt. Samtidig som du beskytter hørselen din.

3M Peltor WS SportTac Light

Hørselsvern for jakt

Vi utvider vårt sortiment av hørselsvern for jakt og lanserer WS SportTac Light. Akkurat som sin storebror 3M Peltor WS SportTac gir den nye WS SportTac Light jegerne bedre kontroll med hva de hører – og ikke hører.

3M Peltor WS Alert XP

3M Peltor WS Alert XP hørselvern

I WS Alert XP har vi samlet så mange smarte funksjoner og sofistikert teknologi at vi trygt kan karakterisere sluttresultatet som revolusjonerende.

3M™ Peltor™ X serien hørselvern

3M™ Peltor™ X serien hørselvern

3M™ Peltor™ X serien hørselvern gir meget god beskyttelse og komfort. Øreklokkene har ulike dempningsverdier som vil dekke de forskjellige behovene i de fleste industrielle arbeidsmiljøer.

3M™ vernedresser

3M™ vernedresser

3M tilbyr en rekke kvalitets engangs vernedresser som er designet for kravene til den industrielle arbeidsplassen.

3M™ Cool Flow™ ventil

3M™ Cool Flow ventil

Designet for raskt å slippe ut varm, fuktig utpustet luft, for å bidra til at ubehagelig varme bygger seg opp på innsiden av masken - en viktig årsak til ubehag for brukere av masker.

3M™ støyindikator NI-100

3M™ støyindikator NI-100

En lydnivåmåler som alarmerer brukerne om potensielt farlige industrielle støynivåer, bidrar til å identifisere områder der støykontroll er et problem og der hørselvern kan være nødvendig å bruke.

3M™ Aura 9300+ serien åndedrettsvern

3M™ Aura™ 9300+ serien åndedrettsvern

3M™ Aura™ 9300+ serien åndedrettsvern har akkurat blitt bedre med nye funksjoner. Små detaljer utgjør en stor forskjell.

3M™ robust antiripebelegg (RAS)

3M™ robust antiripebelegg (RAS)

3M lanserer sitt robuste antiripebelegg, (RAS) et superhardt belegg som springer ut fra avansert belegginnovasjon, for vernebrillelinser uten styrke.

 

Ønsker å motta nyhetsbrev

Reistrer deg her

Produktoversikt

 

Kontakt oss

Ønsker du yttligere informasjon, ta kontakt med oss.