3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

 

Funksjoner og fordeler

Den nye 3M ™ Aura ™ 9300+ serien støvmasker har beholdt egenskapene som gjorde 9300 serien svært populær. I tillegg har den flere nye funksjoner.

Finn ut mer om egenskapene og fordelene ved de nye 3M ™ Aura ™ 9300+ støvmaskene, og se maskene i bruk i dette videoklippet!

 

Video om viktigheten av riktig tilpasning

Riktig tilpasning er meget viktig. Støvmasker er mest effektive når det er en god tetning mellom kanten av masken og ansiktet ditt. Hvis du ikke oppnår god tetning vil du risikere at forurensningene lekker inn i masken.

Se denne videoen som viser hvordan man korrekt tilpasser 3M™ Aura™ 9300+ støvmasker.