3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M Cool Flow™ ventil

3M™ Cool Flow™ ventil

3M™ Cool Flow™ ventil er kun tilgjengelig til 3M™ åndedrettsvern. Designet for raskt å slippe ut varm, fuktig utpustet luft, for å bidra til at ubehagelig varme bygger seg opp på innsiden av masken - en viktig årsak til ubehag for brukere av åndedrettsvern.

Cool Flow™ ventilens evne til å holde pusten kjøligere og mer komfortabel er demonstrert gjennom testing og termografisk avbildning.


3M™ Cool Flow™ ventil

Vist video

Kjølig komfort starter med kjølig pusting

3M™ Cool Flow™ ventilert åndedrettsvern er ideelle for bruk over lange perioder, spesielt der forholdene er varme, fuktige eller fysisk krevende. Lær mer og se Cool Flow ventilen i aksjon.

3M™ Cool Flow™ ventil

Vist brosjyre

3M™ Cool Flow™ ventil

(PDF, 1.9 MB)

3M utvikler åndedrettsvern med din komfort i tankene. Kjølig komfort starter med kjølig pusting.

 

Ønsker å motta nyhetsbrev

Produktoversikt

 

Kontakt oss

Ønsker du yttligere informasjon, ta kontakt med oss.