3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M Peltor LiteCom & LiteCom Plus

3M Peltor LiteCom hörselkåpa

Med 3M Peltor LiteCom-serien åpner det seg en ny verden, full av kommunikasjon. Ikke la støy og bråk i omgivelsene hindre deg i å jobbe effektivt. Samtidig som du beskytter hørselen din.
Små eller store arbeidslag spiller ingen rolle. Når alle er oppkoblet på kommunikasjonsradioen utfører dere oppgaven korrekt. Og du håndterer uforutsette situasjoner umiddelbart, fleksibelt og raskt i kommunikasjon med de som er berørt. Uten å bli forstyrret og uten å forstyrre andre.

I de nye LiteCom-produktene er det helt ny elektronikk som gir mindre forstyrrelser og bedre lydkvalitet. Elektronikken er enda mer motstandsdyktig mot kulde, varme og svette fra brukeren. Menysystemet er forenklet og knappene er blitt større. Alt for å gjøre produktene enda lettere å bruke.

3M Peltor LiteCom

3M Peltor LiteCom

Robust og pålitelig headset som tåler tøffe tak i mange forskjellige situasjoner. Innebygd kommunikasjonsradio åpner for toveis samtaler på opp til 8 forskjellige kanaler, 38 subkanaler og har en rekkevidde på opp til 3000 meter. Et helintegrert headset uten løse ledninger. Alle kan arbeide sikkert, uberørt av skadelig støy og med hendene frie.

3M Peltor LiteCom Plus

3M Peltor LiteCom Plus

LiteCom Plus er bygget på en robust grunnkonstruksjon, med mer avanserte funksjoner som medhør, dynamisk mikrofon, mulighet for tilkobling av eksternt utstyr, Litium-ion batteri samt tilgjengelige modeller for frekvensen LPD 433MHz. Et headset som tåler tøffe tak i en krevende hverdag.

Innebygd kommunikasjonsradio åpner for toveis samtaler med en rekkevidde på opp til 3000 meter. I tillegg gir opp til 69 kanaler og 121 subkanaler stor fleksibilitet. Et helintegrert headset uten løse ledninger. Alle kan arbeide sikkert, uberørt av skadelig støy og med hendene frie. Medhør gjør at du ikke isoleres fra de nærmeste omgivelsene, men kan høre støy, uventet lyd og rop om hjelp.

3M Peltor WS LiteCom

3M Peltor WS LiteCom

Fra før finnes 3M Peltor WS LiteCom som også har trådløs tilkobling av f.eks. mobiltelefon via Bluetooth.

Bruksanvisning - 3M Peltor LiteCom

Bruksanvisning - 3M Peltor LiteCom Plus

 

Ønsker å motta nyhetsbrev

Produktoversikt

 

Kontakt oss

Ønsker du yttligere informasjon, ta kontakt med oss.