3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Øreklokker spesielt designet for næringsmiddelindustrien

3M™ Peltor™ Optime II øreklokker for næringsmiddelindustrien

De fleste prosesser innen næringsmiddelindustrien kan forårsake et høyt støynivå som overstiger kravet om bruk av hørselvern. 3M har utviklet en øreklokke spesielt egnet for dette segmentet. Optime II øreklokken med god dempning og komfort er videreutviklet med tanke på blant annet hygiene og rengjøring.

De nye materialene i øreklokken er spesielt tilpasset de strenge kravene til hygiene og kvalitet som næringsmiddelindustrien krever.

Dempningsputen i øreklokken er konstruert spesielt for å hindre oppbygging av fukt og varme, noe som lett kan forekomme ved arbeide i fysisk krevende miljøer.

Lær mer om peltor Optime II øreklokker for næringsmiddelindustrien. (PDF 1.2MB)

Se alle hørselvernprodukter

 

Ønsker å motta nyhetsbrev

Produktoversikt

 

Kontakt oss

Ønsker du yttligere informasjon, ta kontakt med oss.