3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Industriløsninger

3M er der for deg med løsninger for dine tøffe utfordringer i hverdagen og ved valg av personlig verneutstyr. Vårt mål er å sikre at vi tilfredsstiller dine behov gjennom å levere ekspertise, kvalitet og service. Med vårt globale nettverk for teknologi, produksjon og kunnskap videreutvikler vi produkter som gjør at de ansatte kan arbeide trykt og komfortabelt. 3M tar stadig i bruk nye materialer, teknologier og løsninger tilpasset flere ulike industriområder. Vi gir profesjonell hjelp og gode løsninger som gir deg god beskyttelse.

 

Ønsker å motta nyhetsbrev

Produktoversikt

 

Kontakt oss

Ønsker du yttligere informasjon, ta kontakt med oss.