3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Personlig verneutstyr

Endeca, produktkatalog
Produkter
Personlig verneutstyr
Kundestøtte
Viste produkter
Ressurser

Personlig verneutstyr for næringsmiddelindustrien

Personlig verneutstyr for næringsmiddelindustrien

Kompromissløs komfort

3Ms løsninger for personlig beskyttelse for næringsmiddelindustrien

Det er mange prosesser i næringsmiddelindustrien som kan gi forskjellige helseplager. Det kan være oppgaver som veiing, fremstilling, miksing, servering, kutting, desinfisering, fylling, merking/pakking, rengjøring, transport og lagerhold. Det er viktig at de ansatte er tilstrekkelig beskyttet mot forurensninger på arbeidsplassen.

Hørselvern

Ledende i utvikling av hørselvern

De fleste næringsmiddelindustrier har prosesser som kan forårsake et høyt støynivå som overstiger 80dB(A) og 85dB (A).

Lydnivåer opp til 85-89dB(A) som for eksempel kan forekomme i bakeri-, meieri- og konditor industrien, mens lydnivåer på 100dB(A) ikke er uvanlig i møller, dmk produksjon og i kjøtt industrien. 3M har et bredt utvalg av produkter som er spesielt utviklet for næringsindustrien, inklusive ørepropper, øreklokker og kommunikasjonsheadset som beskytter mot farlige støynivåer.

Beslektede løsninger

Vernebriller

Vernebriller

3M har to hovedprodukter av vernebriller som er ideelle til bruk i miljøer i næringsmiddelindustrien. På grunn av de potensielle risikoene som finnes i denne type miljøer er det viktig at øynene er beskyttet i tilstrekkelig grad. Vedlikehold av maskiner kan ofte utløse flygende rester eller partikler. Ta en titt i 3M produkter for å bekjempe slike farer.

Se vernebrillerprodukter

Åndedrettsvern

Åndedrettsvern

Hyppig eksponering for partikkelstøv fra for eksempel mel, krydder eller kaffe, kan sette de ansatte i næringsmiddelindustrien i fare for å utvikle luftveissykdommer som astma, en plagsom og potensielt livstruende tilstand. Ansatte som er involvert i aktiviteter som å kverne, sikte eller veie av ingredienser er særlig utsatt.

Med over 30 års erfaring innen åndedrettsvern har 3M et utvalg av kvalitets korttidsåndedrettsvern som gir pålitelig beskyttelse mot farlige partikler.

3M Cool Flow™ ventil
Se åndedrettsvernprodukter

Verneklær

Verneklær

3M har en rekke engangs vernedresser for å komplettere sitt utvalg av produkter innen åndedretts-, hørsel-, hode- og øyevern og gi bredere sikkerhetsløsninger til sine kunder som arbeider i næringsmiddelindustrien.

3M har et utvalg av høykvalitets verneklær, laboratoriefrakker og tilbehør med pustende komfort og beskyttelse du kan stole på. Med det høye nivået på konstruksjonskvalitet, gir utvalget trygghet for effektiv bruk og beskyttelse for den enkelte mot mulige farer, og for miljøet mot krysskontaminering.

Se verneklær produkter

Øreklokker for næringsmiddelindustrien

Vist produkt

Øreklokker for næringsmiddelindustrien

Hørselvern spesielt designet for næringsmiddelindustrien.

Brosjyre for næringsmiddelindustrien

Brosjyre

Brosjyre for næringsmiddelindustrien

Denne brosjyren fokuserer på næringsmiddelindustrien og de spesielle utfordringer som er basert på helse, miljø og sikkerhet.

3M støyindikator

Vist produkt

3M støyindikator

Er en enkel indikator for kontroll av skadelig støy. Viser når du skal bruke hørselvern i ditt arbeidsmiljø.

 

Ønsker å motta nyhetsbrev

Reistrer deg her

Produktoversikt

 

Kontakt oss

Ønsker du yttligere informasjon, ta kontakt med oss.