Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M™ Mobile Projector MP220

Ditt kontor på farten!

Ikke sikker på hvor og når du skal holde en presentasjon? Ta med deg vår mest lyssterke, batteridrevne mobile projektor.

Du behøver ikke lenger dra rundt på en stabel med dokumenter, dele skjermen på den bærbare eller snu dataskjermen slik at alle kan se. Du kan enkelt projisere informasjon nesten hvor som helst, på et øyeblikk!

MP220 spiller til og med av videoer og viser bilder fra en iPad® – med 65 lumens lysstyrke. Perfekt for presentasjoner for små grupper.

Supersmart. Briljant projeksjon – og briljant minne. 1 GB innebygd minne kan lagre presentasjonen din – slå bare på projektoren, og du er klar til å presentere. Behøver du å lagre mer? Få opptil 32 GB mer med et eksternt microSD™-kort eller en USB-forbindelse.

 

Velg et produkt å vise

 • 3 quarter view
 • rear view
 • front view
 • side view
 • control view
3 quarter view
rear view
front view
side view
control view
Touch screen

Touch- skjerm

En brukervennlig touch- skjerm kan raskt finne frem, redigere og organisere filer.

Bluetooth

Bluetooth

Overfør filer enkelt til andre Bluetooth enheter.

Internet Access

Internettilgang

Surf på web, last ned filer og se online videoer.

Long Lasting

Lang varighet

120 min batteritid, 8 tommer touch- skjerm og forbedret 30 lumens lysstyrke.

Storage

Lagring

4GB innebygget internminne, utvides med Mikro SD-kort.

 • 3M™ Remote Control for MP220

  3M™ fjernkontroll for MP220


  Styr presentasjonen din fra hvor som helst i rommet. Kontroller de fleste funksjonene på projektoren, inkludert navigering i filliste og avspilling av video. Du vil kunne holde fokus på presentasjonen, ikke på projektoren.

 • 3M™ Adapter Cable for Apple®

  3M™ adapterkabel for Apple®


  Koble enkelt til din iPad®‚ iPhone® eller annet. Utvid den lille skjermen på utenheten din for å dele med andre umiddelbart – og få optimal tilgang til alle dine enheter.

 • 3M™ Tripod

  3M™ stativ


  Projiser fra et høyere punkt. Løft presentasjonen til et høyere nivå. Dette portable stativet er enkelt å sette opp, folde sammen og bære med seg. Bena strekkes ut 27,9 cm.

 • 3M™ Portable Screen

  3M™ bærbart lerret


  Presenter hvor som helst. Øk forretningsmulighetene med dette utvidbare lerretet. Det dobler lysstyrken i bildet og gir et profesjonelt utseende. Passer bildestørrelser opptil 26 tommer.

 

Video – hvilken mobil 3M-projektor?

Bildegalleri

 
Microsoft Word®, PowerPoint® og Excel® er registrerte varemerker tilhørende Microsoft Corporation i USA. Wi-Fi™ er et varmerke tilhørende Wi-Fi Alliance. Bluetooth® er et registrert varemerke tilhørende Bluetooth SIG. Apple, iPad, iPhone, iPod og iTouch er varemerker tilhørende Apple Inc., registrert i USA og andre land. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere.