3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Ta bort 3M.com topp Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
 3M Displays and Graphics Picture

Refleks og kommunikasjon

3M er ledende i verden innen folier som lyser opp display på elektronikk som flatskjermer, mobiltelefoner, PDAs og LCD monitorer.

Dekorprodukter for kommunikasjon, dekorering og beskyttelseDekorprodukter for kommunikasjon, dekorering og beskyttelse

3Ms dekorprodukter for kommunikasjon på kjøretøy, bygninger, vinduer, gulv og dekorering av interiør. 3M Controltac™ og Scotchcal™ dekorfolier for inne- og utendørs bruk. Scothcal dekorfolie for helfoliering av biler og transportmidler. Scotchprint® Graphics for dekor av bygninger. 3M DI-NOC folie for dekorering av interiør.
Les mer om 3Ms dekorprodukter på Scotchprint® Graphics

 

Les og se hvordan 3Ms dekorprodukter blir brukt i merkevarebygging.
3M Branding Solutions (English)3M Digital Signage Software3M Digital Signage

En kraftfull, dynamisk og effektiv måte å nå bestemte målgrupper. 3M Digital Signage har unike muligheter til å utdanne, informere og bygge varemerker.

3M Touch Screen Systems for display og monitorer3M Touch Screen Systems for display og monitorer

3M Touch systems er en omfattende produktfamilie med skjermer og monitorer som betjenes med berøring direkte på skjermen.

 

 

 

Film for bedre display (Vikuiti™)Vikuiti™ Display Products and Technologies

Unike løsninger som både forsterker og beskytter data, kunnskaper, visuelle uttrykk og eiendeler. Når det er spesielle krav som stilles til lysstyrke i LCD-display gir Vikuiti film økt lesbarhet under de fleste lysforhold. Filmen muligjør økt mobilitet for alle typer display.

Andre 3M markeder

Artikkel

 Command kroker Command™ - Et alternativ til spiker og skruer!

3M Command™ selvklebende kroker, bildeoppheng, ledningsfester og løse monteringsstrips er lette å feste, lette å ta bort og lager ingen merker. Et godt alternativ til spiker og skruer.

 3M Touch Screen systemer 3M Touch Screen systemer

3M Touch Screen er en intuitiv måte å overføre informasjon fra en bedrift eller organisasjon til en kunde.

Produktinformasjon