3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Ta bort 3M.com topp Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
 3M Home and Leisure Picture

Hjem og fritid

Noen av verdens mest kjente merkevarer, Scotch®, Scotch-Brite®, and Scotchgard™, er produkter for hjemmet. 3M hjelper deg å gjøre livet bedre og lettere.

Command selvklebende krokerCommand™ selvklebende kroker

Glem spiker, skruer, lim og monteringer som skader veggen. Med Command™ strips kan du henge opp og fjerne igjen, uten å skade eller sette merker, selv på ømfientlige flater. Command™ dekorative og praktiske kroker i metall eller plast, oppheng for bilder, ledning og kabelholdere gjør monteringsjobben enkel.

Rengjøring og vedlikeholdRengjøring og vedlikehold

Scotch-Brite™ renholdsprodukter hjelper deg å rengjøringe raskere og mer effektivt, enten det er på kontoret, på hytta eller hjemme.

Førstehjelp - Nexcare™Førstehjelp - Nexcare™

3M Nexcare er utviklet for å ha et bredt produktspekter som inkluderer pustende plastre og taper, både for våt/fuktig og tørr hud.

SlipeprodukterOppussing
Slipeprodukter, maskeringstaper og verneutstyr

Med SandBlaster™ slipeprodukter utføres grunnarbeidet hurtig og nøyaktig. Scotch® maskeringstaper gir deg et profesjonelt resultat når du skal male. 3M verneprodukter beskytter deg når du pusser opp.
Les mer på www.3M.no/oppussing

Tape, lim og krokerTape, lim og kroker

Monteringstape, spesialtape og lim er produkter til ditt yrke, prosjekt eller hobby. Hold deg til de originale 3M og Scotch® merkevarene.

BåtpleieBåtpleie

3M Marineprodukter gjør vedlikeholdet av båten enkelt og sørger for at den ser ”ny” ut lenger.

FUTURO støtte og kompresjonFUTURO støtte og kompresjon

FUTURO kompresjonsstrømper, nakkestøtter, håndleddstøtter, ankelstøtter, støttebandasjer og leggskinner for et aktivt liv.
www.futuro.no

Andre 3M markeder

 

Artikkel

 Scotch-Blue™ maskeringstape Scotch-Blue™ maskeringstape

Tapen kan fjernes enkelt, selv på vanskelige overflater som vindusglass utsatt for direkte sollys. Velger du Scotch-Blue™ maskeringstape, blir du fornøyd når du ser resultatet!
Se Scotch-Blue filmen "Take it off" her!

 3M Peltor Kids Peltor Kid hørselvern

Barns hørsel er ekstremt følsom og de har veldig lite beskyttelse mot skadelig støy. Peltor Kid hørselvern demper skadelig støy effektivt uten å stenge av omgivelseslyd.

Produktinformasjon