3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Ta bort 3M.com topp Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
 3M Manufacturing and Industry Picture

Industri og produksjon

Produkter og løsninger som forbedrer industrielle produksjonsprosesser. I et globalt nettverk, tilfredstiller vi kravene fra både multinasjonale og lokale kunder.

KorrosjonsbeskyttelseKorrosjonsbeskyttelse

3Ms korrosjonsbekyttende produkter blir benyttet på stålrør og metall innen olje, gass og landbaserte anlegg.

Rengjøring og vedlikeholdRengjøring og vedlikehold

Effektive løsninger innen inngangspartimatter, avlastning- og sklisikringsprodukter, samt produkter til profesjonelt renhold og gulvbehandling. De ivaretar kravene til et rent, sikkert og komfortabelt miljø.

FiltreringsprodukterFiltreringsprodukter

Cuno™ og Filtrete™ Filtreringsprodukter for rensing av luft og væske gir en meget god og økonomisk løsning selv i de mest krevende miljøer.

3M Glass BubblesOlje og gass

3M har et nært samarbeide med olje og gassindustrien for å utvikle nye kostnadseffektive løsninger. Over 10.000 produkter og produktkunnskap på høyt plan bidrar til å oppnå maksimal effekt i produksjon, kontinuitet og sikkerhet

SlipeprodukterSlipeprodukter

3M Slipeprodukter for industri har et stort produktutvalg av sliperuller, sliperondeller, slipebånd, slipeark. Sammen med 3M Luftdrevne og elektriske slipemaskiner hjelper produktene deg til økt kvalitet og reduserte produksjonskostnader. Bruksområdene er sliping, overflatebehandling og mikrosliping.
www.3m.no/slip

Industritape og limIndustritape og lim

Basert på nye løsninger, har vi utviklet produkter som dekker industriens ulike behov innenfor sammenføyning, emballering og maskering.
www.3m.no/tape

Andre 3M markeder

 

Artikkel

 Oljeplattform Produkter og løsninger for olje- og gassindustrien

Produkter og løsninger for olje- og gassindustrien innen vern, sikkerhet, industri, produksjon, brannsikring, lettvekt glassbobler, overflatebehandling, elektro, elektronikk og kontor.

 3M Industri Magasin 2012 3M Industri Magasin

3Ms nye Industri Magasin inneholder artikler om produkter og løsninger for industrien.
Les, skrive ut eller last ned 3M Industri Magasin som PDF.

Produktinformasjon