3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Ta bort 3M.com topp Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
 3M Office Picture

Kontor

Vi fortsetter å videreutvikle produkter til kontoret. Et eksempel på dette er merkevaren Post-it® - notatblokker, Index, flipoverblokker…mer enn 1.000 Post-it® produkter solgt i over 100 land.

Ergonomiske produkter til arbeidsplassenErgonomiske produkter til arbeidsplassen

3M Ergonomiske produkter gjør arbeidsplassen foran datamaskinen mer behagelig og effektiv.

Møter og presentasjonerMøter og presentasjoner

Produkter og løsninger for presentasjoner i møterom og klasserom. Digitale projektorer, Super Close projeksjon, Simply Interactive System, mikroprojektorer, interaktive tavler, tansparent film og Post-it® flipoverblokker.
3M MP180 Mikroprojektor

Monteringstaper og limMonteringstaper og lim

Velg blant lim, monterings- og spesialtaper til jobben, håndverk, prosjekter og hobby. Hold deg til de originale og kjente 3M™ og Scotch® produktene.

Post-it® produkterPost-it® produkter

Post-it® notatblokker, Index, tavler og flipoverblokker hjelper deg til rask og enkel kommunikasjon og organisering, både på jobb og hjemme.
www.post-it.no

Post-it® profileringsprodukterPost-it® profileringsprodukter

Post-it® produkter med eget trykk sørger for å formidle ditt budskap på en effektiv måte – med en enkel blokk blir du sett minst 500 ganger!

Scotch® Tape ProductsScotch® tapeprodukter

Scotch tapeprodukter er tilpasset forskjellige behov til kontor og hjemmebruk.
Velg blant et stort utvalg av dispensere til Scotch tapen.
www.3m.no/scotch

Andre 3M markeder

Artikkel

 Skjermfilter 3M Vikuiti™ skjermfilter til dataskjermen

Enten du er opptatt av datasikkerhet, gjenskinn fra skjermen eller er redd for å ødelegge LCD skjermen din, har vi et skjermfilter som tilfredstiller dine behov.

Produktinformasjon