3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Hvorfor bruke 3M SandBlaster™ slipeprodukter?


Enten fjerne gammel maling eller matte ned en vegg, så er SandBlaster slipeprodukter utviklet til å bearbeide overflaten raskt og effektivt med et profesjonelt og godt resultat.

Produktene kan benyttes på en lang rekke flater som maling, tre, metall, plast og glassfiber. De har også et spesielt belegg som motstår tetting av støv når man sliper. SandBlaster er tilgjengelig i en rekke utgaver fra ark til fleksible slipeprodukter og tilbehør. Hvert enkelt produkt er utviklet for å hjelpe deg med et godt grunnarbeid.

Utvalg av Sandblaster slipeprodukter

Velg rett slipeprodukt

Det er enkelt å velge rett SandBlaster slipeprodukt fordi de er fargekodet tilpasset de ulike steg i en slipeprosess.

Sandblaster slipeprodukter er fargekodet

  • Grønt når man skal fjerne gammel maling - grovt slipepapir er anbefalt til å fjerne maling og lakk strøk.
Sandblaster slipeprodukter er fargekodet
  • Burgunder når man sliper ubehandlet tre - medium slipepapir er anbefalt når man jevner overflaten, bearbeider, fjerner ujevnheter og gjør overflaten klar for første strøk med maling eller lakk.
Ubehandlet overflate
  • Gult for bruk mellom strøkene - fint slipepapir anbefales å bruke mellom strøkene med maling eller lakk for å få den beste finish. Hvis en overflate av tre skal beholdes ubehandlet eller umalt, bør den pusses lett med et fint slipepapir for å holde en perfekt og jevn overflate.
Mellom strøkene

Velg rett korning

Alle SandBlaster slipeprodukter er merket tydelig med korningen som angir slipemetode:
  • Korning 40 til 80 for å fjerne maling
  • Korning 100 til 150 for å slipe bart tre før første strøk
  • Korning 180 til 320 for sliping mellom strøkene
Velg rett korning
 

Hvor kan jeg få kjøpt?


3M personlig verneutstyr
Vernemaske, hørselvern og vernebrille
Beskytt deg når du sliper og pusser

 3M personlig verneutstyr – Find out moreNyttige tips...
Benytt de ulike korninger for å få er perfekt resultat ved å starte med grovt slipepapir for å fjerne maling, medium korning for å bearbeide overflaten før første strøk og mellom strøkene med fin korning for å fjerne støv og fiberreising.