3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
3M Welding, Speedglas

MENU

Water Seminar Form

 Cancel

HURTIGLINKER

Øye- og ansiktsbeskyttelse

Øye- og ansiktsbeskyttelse

For mer enn 35 år siden dro vi til skipsverftene for å observere sveisere. De tente lysbuen i det de "nikket" ned sveiseskjermen. De ble stadig utsatt for andres og egen lysbue når de vippet skjermen opp og ned. Vi spurte: "Hva om... sveisere alltid kan se, selv med skjermene sine nede?" Siden da har vi systematisk tatt tak i hver ergonomisk utfordring som du kan møte innen sveising.

Sjekk ut vårt omfattende utvalg av øye- og ansiktsbeskyttelse nedenfor!


KAMPANJE