3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
3M Welding, Speedglas

MENU

Water Seminar Form

 Cancel

HURTIGLINKER

Sveiserens verden

I 1981 snudde vi sveiseverdenen på hodet ved å introdusere det første kommersielle, automatisk nedblendbare sveiseglasset. Helt siden den gang har Speedglas™ merkevaren og teknologien bak den vært standarden som andre strekker seg mot.

Hvordan virker et automatisk nedblendbart sveiseglass?

Auto-Darkening Welding Filters - Before Welding Auto-Darkening Welding Filters - During Welding Auto-Darkening Welding Filters - After Welding
Før sveising
Med skjermen vippet ned, har sveiseren klar sikt gjennom sveiseglasset. Begge hendene er frie og elektroden kan plasseres nøyaktig.
   Under sveising
Innenfor 0,1 millisekunder etter at lysbuen tennes vil glasset ha byttet til mørk tilstand.
   Etter sveising
Glasset går automatisk tilbake til lys tilstand etter at sveisingen er fullført, noe som åpner for umiddelbar og sikker inspeksjon av sveisesømmen, samt forberedelse for neste sveiseoperasjon.
Finn forhandlere, Forhandlerliste.