3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
3M Welding, Speedglas

MENU

Water Seminar Form

 Cancel

HURTIGLINKER

Adflo™ batteridrevet åndedrettsvern

Med et smart, kompakt design, er det prisbelønte 3M™ Adflo™ batteridrevne åndedrettsvernet spesielt designet for å møte dine behov. Den jevne luftstrømmen gir sveiseren renset luft som også virker kjølende. Ved å bruke Adflo turboen får du både økt beskyttelse og komfort.

Turboen trekker luft gjennom forfilteret og partikkelfilteret (og gassfilteret når det brukes) for å beskytte luftveiene. Deretter ledes luften via pusteluftslangen til sveiseskjermen. Ansiktstetningen sørger for et overtrykk inne i skjermen og at forurensninger ikke trenger inn.

Adflo™ batteridrevet åndedrettsvern Adflo™ batteridrevet åndedrettsvern