3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Company Information

3M Forretningsområder

3M betjener kundene i fem markeder. Våre produkter bidrar til at vi jobber smartere og mer effektivt, eller tar vare på helse og sikkerhet.

KonsumentKonsument

Leverer en rekke produkter til hjemmet, til kontoret og vedlikehold av bygninger. 3M har noen av verdens mest kjente varemerker, som Post-it®, Scotch®, Scotch-Brite®, Filtrete™, O-Celo™, Nexcare™ og Command™.

Elektro og energiElektro og energi

3M benytter ulike teknologier til løsninger for kunder innen elektro og energimarkedet. Vi bidrar til at det er mulig å overføre elektrisk kraft og datainformasjon effektivt og raskt.

HelseHelse

3M leverer innovative og kvalitetssikrede produkter som hjelper profesjonelt helsepersonell å forbedre kvaliteten på pleien. 3M Helse er globalt markedsledende innenfor sykehus og dentalprodukter, systemer for levering av legemidler og helseinformasjonssystemer.

Industri og transportIndustri og transport

3M leverer tusener av innovative produkter inkludert taper, slipemateriell, lim, spesialmaterialer og filtreringssystemer til mange forskjellige markeder – fra bil til romfart, fra fornybar energi til elektronikk.

Sikkerhet og dekorSikkerhet og dekor

Våre produkter - personlig verneutstyr, vern og sikkerhetsutstyr, måleutstyr og mer — bidrar til vern og sikkerhet for mennesker, bygninger og systemer over hele verden. Vi inspirerer til kreativ kommunikasjon og design med et stort utvalg av produkter for skiltmakere.