3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Company Information

3Ms forretningsprinsipper

I 3M tror vi at det selskapet står for er like viktig som det vi selger. Vi er stolte av å ha bygget opp en hundreårig tradisjon for kompromissløse krav til ærlighet og rettskaffenhet.

Hva vi står for

Et godt omdømme oppstår ikke av seg selv. 3Ms gode rykte har rot i vår selskapskultur og er nedfelt i våre forretningsprinsipper – Business Conduct Policies – som ble introdusert i 1988. Dagens prinsipper har det samme krav til integritet som alltid har vært kjernen i vårt selskap, og definerer detaljert hva juridisk og etisk forretningsdrift betyr i alt vi foretar oss – overalt i verden der vi gjør forretninger på vegne av 3M.

Vår forpliktelse til lovlig og etisk forretningsvirksomhet

Les mer om disse prinsippene ved å besøke vår Business Conduct website (US, English).